Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?

Huvudmannaenheter

Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling startade som AB år 2010 och är helägt av Friluftsfrämjandet riksorganisation, en ideell medlemsorganisation.

I Ur och Skur Utveckling är inget börs- eller vinstdrivandeföretag utan all eventuell vinst återinvesteras i verksamhet. År 2015 tog I Ur och Skur Utveckling över ett föräldrakooperativ och samma år startades den första konceptbyggda förskolan i egen regi och I Ur och Skur Utveckling blev därmed Huvudman. I företaget finns licensierade verksamheter i olika driftsformer (läs mer under verksamheter), utbildning och eget drivna verksamheter.

Som huvudman kan I Ur och Skur Utveckling både ta över befintliga I Ur och Skur enheter och starta egna förskolor och skolor. Att vara huvudman är ett statligt uppdrag för en samhällsviktig funktion. I Ur och Skur Utveckling följer alla styrdokument för verksamheten exempelvis: Skoldag, läroplan och övriga författningar samt de arbetsmiljö och arbetsrättsliga lagarna. Tillsynsmyndighet är Kommun för förskola och Skolinspektion för skola.

I Ur och Skur Utveckling som Huvudman och arbetsgivare driver elva förskolor inklusive en skola:
I Ur och Skur Bokskogen, Bara (mars 2024)
I Ur och Skur Boo-Mullarna, Nacka
I Ur och Skur Miklagård, Upplands-Bro
I Ur och Skur Mullebo förskola & Mårtensbergsskolan, Haninge
I Ur och Skur Myrstacken, Ulricehamn
I Ur och Skur Mysingen, Nynäshamn
I Ur och Skur Oxdragaren, Habo
I Ur och Skur Spetsbergen, Haninge
I Ur och Skur Trehörningen, Huddinge
I Ur och Skur Tygelsjö, Malmö
I Ur och Skur Väderleken, Svedala

Verksamheter i egen regi

Synpunkter och klagomål

Eftersom vi ständigt vill förbättra vår verksamhet är alla synpunkter från barn, elever, och vårdnadshavare viktiga. Har du synpunkter på något i vår verksamhet så vill vi få kännedom om detta. Dina synpunkter gör att vi och vår verksamhet ständigt kan bli bättre. Genom kontakt och dialog får vi då möjlighet att rätta till det som gått fel och reda ut eventuella missförstånd. Lämna dina synpunkter här