Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?

Utbildningar

Skogsmulle i förskolan vänder sig till er pedagoger som arbetar i förskolan. Som Skogsmullepedagog får du både kunskap och redskap för att kunna arbeta med upplevelsebaserat lärande i naturen. Välbeprövat lektionsmaterial och en rad smidiga verktyg ingår självklart. Du och dina förskolebarn kan se fram emot att få uppleva naturen som undervisningslokal samtidigt som ni följer läroplanen.

På ett lustfyllt kommer din förskola att få tillgång till Skogsmulle som vägvisare in i naturen.

På ett naturligt sätt kommer du att kunna bjuda in barnen till naturvetenskapliga upplevelser.

Genom Skogsmulleverksamheten ges du inte bara ett nytt sätt att arbeta med naturvetenskap. Även matematik och språket blir naturliga delar som kommer att förstärkas genom Skogsmulle.

Bygg på din kompetens - bli Skogsmullepedagog

Att utbilda sig till Skogsmullepedagog är utvecklande, roligt och lärorikt på många sätt. Vår uppskattade utbildning för pedagoger är förlagd till en skog eller skogsdunge där våra erfarna utbildningsledare delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Under utbildningen får du metoder, aktiviteter och kunskap kring hur du kan arbeta med barnen utomhus både teoretiskt och praktiskt. Dessutom får du tillfälle att utveckla ditt ledarskap genom litteratur, övningar, reflektion och erfarenhetsutbyte.

Upplägg

Som grund för utbildningen finns vår utbildningsplan.

Inför de fysiska utbildningsdagarna i skogen ska två e-utbildningar genomföras.

De fysiska utbildningsdagarna är förlagda utomhus – en dag vid två tillfällen dvs 2 fysiska dagar.

Under utbildningen varvas teoretiska och praktiska moment. Du som deltagare kommer att fylla din ryggsäck med massor med metoder, aktiviteter, sånger och lekar som du direkt kan använda på förskolan.

För att boka en utbildning eller få mer information Klicka här