Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?

Om oss

I augusti 2021 slog vi upp portarna till vår nya förskola I Ur och Skur Mysingen. Förskolans lokaler är nyrenoverade och anpassade efter vår utomhuspedagogik, precis som vår fina gård som fått nya lekytor och plats för utomhusvistelse.

Är du intresserad av att söka plats för ditt barn, fyll i en anmälan här.
Är du intresserad av att arbeta som pedagog i verksamheten, håll utkik efter utlysningar av tjänster på webben och i våra sociala kanaler.

Hållbar utveckling

På förskolan får barnen prova på olika friluftslivsaktiviteter som grundlägger friluftsfärdigheter som de har nytta av hela livet. De får också en nära relation till naturen och utvecklar kunskap och trygghet att vistas där. Barnen får dessutom lära sig att källsortera, kompostera, odla och att återanvända.

Gränserna mellan ute och inne suddas ut

Att sova utomhus är en viktig del av I Ur och Skur-pedagogiken. I de ombyggda lokalerna skapar vi en miljö där gränserna mellan ute och inne suddas ut. Det finns bland annat vindskyddade sovplatser och en altan, så att barnen kan sova tryggt och torrt oavsett väderlek.

Mat och uteplats viktigt

På I Ur och Skur Mysingen är maten en viktig del, vi har en egen kock som lagar all mat från grunden med stor del ekologiska och närproducerade råvaror. Gården utvecklas allt mer och kommer erbjuda lagom med utmaningar, lek, lugna platser, odlingar och mycket mer.