Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?

Om oss

Miklagård finns i specialbyggda lokaler i ett nytt område i Jursta, Bro. Här tränas och utvecklas motorik och kunskaper, vi lär oss mycket om natur och djur samtidigt som vi njuter och har roligt tillsammans. Skog och naturreservat ligger precis utanför och är vår destinationen för äventyr!

Förskolan ligger på en naturtomt med skogen precis utanför grinden. I skogen har vi en stor del av vår verksamhet, speciellt för de äldre barnen.

Här lär vi oss om naturen och djuren
Här tränas och utvecklas motorik och kunskaper, mycket om natur och djur samtidigt som vi njuter och har roligt tillsammans.

Gränserna mellan ute och inne suddas ut
Förskolan är designad att skapa en miljö där gränserna mellan ute och inne suddas ut. Att sova utomhus är en viktig del av I Ur och Skur-pedagogiken. I den specialdesignade byggnaden finns det sovaltaner så att barnen kan sova tryggt och torrt oavsett väderlek.

Mat och uteplats viktig
Även maten är en viktig del i Ur och Skur-verksamheten och fokus ligger på kvalitet, närodlat, ekologiskt och vilt. Förskolan kommer att ha plats för ungefär 100 barn med tre pedagoger på varje avdelning, en kock samt en förskolechef. Här lägger vi stort vikt på anknytning, trygghet och relationer mellan barn och pedagoger. Tomten kommer att utvecklas efter hand och erbjuda lagom med utmaningar, lek, lugna platser, odlingar och mycket mer.

Ansök om plats

Ansök om plats via Upplands-Bro kommun. 

Besöksadress

I Ur och Skur Miklagård
Miklagårdsvägen 1
197 33 Bro

Rektor

Åsa Nordén
Tel: 072-856 01 22
Mejl: asa.norden@iurochskur.se

Visste du att...

Visste du att utomhuspedagogik inte innebär att endast förlägga undervisningen utomhus? Mer om pedagogiken

Lediga platser till hösten

Vi har lediga platser till hösten! Vill du veta mer eller besöka förskolan, kontakta rektor Åsa Nordén.

Mejla rektorn