Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?

Om oss

I Ur och Skur Spetsbergen ligger i specialbyggda lokaler i Vega, Haninge och erbjuder miljöer som bjuder in till kreativitet, fantasi, motoriska utmaningar, lek och lärande. Förskolan ligger på ett berg med naturtomt och skogen utanför grinden. I skogen har vi en stor del av vår verksamhet, speciellt för de äldre barnen. Vi har roligt tillsammans genom gemensam lek och äventyr. Hos oss får barnen möjlighet att; utveckla motoriken i skog och på gården, barnen befäster sina kunskaper i autentiska miljöer, de upplever tillsammans med kamrater och medagerande ledare.

Förskolan ligger på ett berg med naturtomt och skogen utanför grinden. I skogen har vi en stor del av vår verksamhet, speciellt för de äldre barnen.

Här lär vi oss om naturen och djuren

Här tränas och utvecklas motorik och kunskaper, mycket om natur och djur samtidigt som vi njuter och har roligt tillsammans.

Om förskolan

Förskolan har I Ur och Skur Utveckling som huvudman och består av 6 avdelningar med tre pedagoger på varje avdelning. På förskolan arbetar även en kock, ett köksbiträde, en rektor, en samordnare samt en pedagogisk ledare. Här lägger vi stort vikt på anknytning, trygghet och relationer mellan barn och pedagoger.

 

 

Ansökan om plats:

Ansökan av plats sker via Haninge kommuns e-tjänst.

Kontaktuppgifter:

spetsbergen@iurochskur.se

Rektor: Sofia Bergner
073-595 80 95
sofia.bergner@iurochskur.se 

Samordnare Marie Littke
076-006 22 91
marie.littke@iurochskur.se

Besöksadress:
I Ur och Skur Spetsbergen
Spetsbergsvägen 1
136 58 Vega

Vi finns även på sociala medier - följ oss gärna där!

I Ur och Skur Spetsbergen | Vega | Facebook

@Iurochskur_spetsbergen

@Spetsbergen_koket

Hemsida: I Ur och Skur Spetsbergen