Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?

Jobba hos oss

Är du en nyfiken, positiv, äventyrlig, engagerad och lyhörd pedagog som vill vara med och göra skillnad för barn, familjer och kolleger på I Ur och Skur Tygelsjö?

Då kan du vara vår nästa medarbetare!

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten och sätter barnet i fokus. Du är med och utvecklar förskolans verksamhet till den bästa utbildningen för barnen!

I vårt arbete mot målen i läroplanen använder vi oss av I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap. Verksamheten bedrivs i form av växelverkan som innebär att vi arbetar både inomhus och utomhus. Utomhuspedagogik ses inte som motsatsen till inomhuspedagogik, utan det sker i ett samband och utgår från vilken miljö som de bästa möjligheterna för barnets lärande ges.

Vår förskola består av 110 barn uppdelade på sex avdelningar, tre yngre avdelningar för våra 1-3 åringar och tre avdelningar för våra 3-5 åringar som bildar spår. Spåren är uppbyggda utifrån att varje yngre avdelning är sammankopplad med en äldre avdelning med en gemensam ateljé mellan sig. Den röda tråden för barnets utveckling står i fokus genom vårt spårarbete.

Samarbetet och det kollegiala lärandet är en viktig framgångsfaktor hos oss för att uppnå en god arbetsmiljö där alla ska trivas. Vi är varandras arbetsmiljö! Vår inre organisation består av en närvarande rektor, samordnare, pedagogisk utvecklingsledare, spårledare och arbetslag – där vi tillsammans arbetar för att utveckla vår förskola och har roligt tillsammans. Vårt ledord är VI KAN – välkomnande, inspirerande, aktiva, nyfikna och aktiva.

Är du någon med ett intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik förenat med Lpfö 18 och som står bakom VI KAN? Då kan du vara en framtida kollega till oss på I Ur och Skur Tygelsjö. Du kommer att möta ett härligt gäng med arbetsglädje, engagemang och passion för det pedagogiska uppdraget!

Våra lediga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingens hemsida.

Om du vill veta mer om vår verksamhet eller skicka en spontan intresseanmälan, maila till: susanne.friberg@iurochskur.se eller tygelsjo@iurochskur.se