Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?

Om oss

Vi kallar naturen för världens bästa klassrum! För oss är naturen i fokus. Friluftsliv, lek, rörelse och naturupplevelser med alla sinnen är grunden i I Ur och Skurs utomhuspedagogik.

Hos oss får barnen röra på sig i naturmiljö, lära sig om natur, allemansrätt och att värna om sin närmiljö. Vi ger ditt barn en bra förutsättning till en livslång relation till en hälsosam livsstil i samklang med naturen.

I Ur och Skur Fröernas förskola ligger i Dalby och gränsar till underbara naturreservat, skog och fälader. Vi är 9 vuxna och 38 barn i åldrarna 1-6 år fördelade på två avdelningar. Vår verksamhet är öppen kl 6.30-17.30, måndag till fredag.

Hos oss arbetar utbildade förskollärare, barnskötare och en kock. Vi har utbildning i I Ur och Skur pedagogik samt i friluftsteknik. 

På IUS Fröernas förskola är den dagliga verksamheten planerad för att ge en balans mellan aktivitet och vila/återhämtning. Att sova utomhus är en viktig del av I Ur och Skur-pedagogiken så våra minsta barn sover i vagnar som står under tak.