Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?

Upptäck I Ur och Skur Skola

Utforska vår unika lärmiljö

På I Ur och Skur skolorna ser vi utomhusmiljön som den idealiska platsen för inlärning. Vi använder naturens egna resurser för att erbjuda en djupgående och engagerande utbildningsupplevelse. Vår skola är utformad för att sammanföra det bästa av både traditionell undervisning och praktisk utomhuspedagogik.

Ett dynamiskt lärande landskap

Vi tror starkt på att aktivt lärande i en inspirerande miljö främjar barnens förståelse och respekt för naturen. Våra elever deltar i aktiviteter som inte bara ger dem kunskaper i traditionella ämnen som matematik och språk, utan även lär dem viktiga miljömedvetna beteenden och färdigheter.

Pedagogisk expertis som inspirerar

Våra pedagoger är utbildade att utnyttja naturens lärandepotential till fullo. De är inte bara undervisare, utan även mentors och förebilder som engagerar eleverna att utforska och förstå den värld de är en del av. Varje pedagog strävar efter att skapa ett stöttande och stimulerande klimat som uppmuntrar till nyfikenhet och självständigt tänkande.

Framtidsinriktad utbildning för hållbar utveckling

I våra skolor förbereder eleverna för framtiden genom att fokusera på hållbarhet och miljöansvar. Vi lägger stor vikt vid att våra elever utvecklar en hållbar livsstil och en djup förståelse för miljöns betydelse i samhället.

Vill du veta mer?

Om du är intresserad av en skola som satsar på en balanserad utbildning mellan teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet, kontakta oss för mer information. Vi är dedikerade till att ge ditt barn de bästa förutsättningarna för lärande och personlig utveckling.