Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?

Upptäck I Ur och Skur Förskola

Naturen som klassrum

På I Ur och Skur Förskola tror vi att den bästa lärmiljön ligger utomhus. Vi använder naturens dynamik som en pedagogisk resurs för att engagera barnen i deras naturliga utforskardrift. Genom vårt program får barnen dagligen utforska, uppleva och interagera med naturen, vilket förstärker deras förståelse för och relation till den omgivande världen.

Aktivt lärande genom lek och upptäckter

Vi kombinerar teori med praktiska upplevelser för att skapa ett balanserat och berikande lärande. Barnen engageras i varierande aktiviteter som stimulerar deras kreativa tänkande och problemlösningsförmåga. Vårt mål är att varje aktivitet ska ge barnen en chans att lära genom att göra, vilket hjälper dem att minnas och förstå bättre.

Pedagogisk expertis och stöd

Våra pedagoger, specialutbildade i vår utomhuspedagogiska metod, är experter på att väcka barns nyfikenhet och lust till lärande. De arbetar tätt tillsammans med barnen för att utforska alla aspekter av deras omvärld och agerar som både guider och stöd i barnens lärandeprocess.

Framtidsinriktad förskoleutbildning

På I Ur och Skur Förskola förbereder vi barnen för en framtid där miljömedvetenhet och hållbarhet är av yttersta vikt. Vi erbjuder en utbildning som rustar barnen med kunskaper och värderingar för att de ska bli ansvarsfulla medborgare.

Kontakta oss

Är du nyfiken på hur vi kan stödja ditt barns utveckling i en stimulerande och hälsosam miljö? Kontakta oss för mer information om vårt unika tillvägagångssätt till förskoleutbildning.