Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?

Löneekonom till I Ur och Skur Utveckling AB

 Har du känsla för service, siffror och vill utvecklas inom lön och ekonomi? Vill du nyttja din kompetens inom lön till lärande och utveckling? Passa på att söka tjänsten som löneekonom hos I Ur och Skur Utveckling, och arbeta för en mer rörlig och hållbar livsstil för nästa generation! 

Din möjlighet 

I rollen som löneekonom hos I Ur och Skur Utveckling får du möjligheten att i en växande organisation arbeta som stöd till skolor, förskolor, ledning och anställda i lönefrågor och vissa redovisningsfrågor. Du rapporterar till ekonomichefen och tillsammans med två kollegor ansvarar du för löneberedningen inom koncernen. 

Huvudsakliga ansvarsområden: 

 • Stöd till rektorer i löne- och ekonomifrågor 
 • Ansvara för löneberedning mot dina förskolor/skolor enligt gällande lagar och avtal 
 • Inrapportering och uppföljning av pensioner 
 • Redovisning av moms, sociala avgifter och skatt 
 • Leverantörsreskontra, Kundreskontra samt Huvudbok 
 • Utbetalningar och utläggsredovisning 

Vem är du? 

För att lyckas i rollen tror vi att du är en kommunikativ och servicemedveten person som har lätt för att skapa goda relationer och inställningen ”det där löser jag”! Du trivs i en prestigelös miljö, arbetar effektivt och noggrant och är intresserad av att växa inom ekonomi och löneberedning. 

Du har också: 

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi 
 • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter 
 • Arbetat med hela löneprocesser
 • Erfarenhet av löne-, ekonomi-, och budgetsystem
 • Grundläggande kunskap inom kollektivavtal, sjukförsäkrings- och semesterregler
 • Goda kunskaper i Excel och Office-paketet 

Det är dessutom meriterande om du tidigare arbetat i lönesystemet Visma samt redovisningssystemet Hogia. 

Om Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling AB 

Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling AB är ett modernt, ansvarsfullt och effektivt förskole- och skolkoncept byggt på utomhuspedagogik, Friluftsfrämjandets ideella syfte och I Ur och Skurs starka varumärke. 

I Ur och Skur skall aktivt bidra till att fler barn i Sverige, oavsett bakgrund, kommer ut i naturen, utvecklar kunskap om hållbar livsstil och uppnår bättre hälsa. Detta genom att driva, sprida och kvalitativt utveckla konceptet samt överta och starta egna verksamheter, erbjuda utbildningar, föreläsningar och teckna avtal med licenstagare av konceptet. Bolagets vinst ska återinvesteras i fortsatt utveckling av I Ur och Skur Utveckling AB. Bolaget är helägt dotterbolag till Friluftsfrämjandet Riksorganisation. Företaget har arbetat långsiktigt för tillväxt i samarbete med olika partners, kommuner och fastighetsägare. Bolaget kommer framåt att fortsätta att utveckla organisationen, förskolor, skolor och I Ur och Skur-pedagogiken. 

START: Enligt överenskommelse 

OMFATTNING: Heltid 

PLACERING: Alsnögatan, Danvikstull 

Ansökan görs via länken: Löneekonom till I Ur och Skur Utveckling - PeopleProvide 

Ansök senast 30/9-2022 

Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid. 

I denna rekrytering samarbetar I Ur och Skur Utveckling AB med PeopleProvide. Vi tar tyvärr inte emot personliga ansökningar via mejl, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Ankarström, therese.ankarstrom@peopleprovide.se